onsdag 14 maj 2008

Trekant




Känns som om djuren inte riktigt har koll på vilket kön de har?

*xoxo*

Glöm inte att Rösta på mig

buzliv@hotmail.com

5 kommentarer:

Anonym sa...

WoW! Jag har alltid funderat på hur det funkar ;o) now I know!!!

Tack för lektionen!

Anonym sa...

jag tror djuren "don't give a fuck". Och han i mitten är bisexuell.

Anonym sa...

haha det där va bland det värsta jag har sett! stackars den underst, måste va tungt..

Anonym sa...

Usch! :P

Anonym sa...

Hej, skriver härnere så jag inte stör "snacket".
Vad är en icke utgående IP-adress????
Jag fattar inget? Hur blir man bannad? Avstängd alltså? Men inte från bloggen väl? jag har varit extremnoga med att aldrig klicka till topplistorna från min egen blogg, inte ens om en kompis varit här hos mig och velat klicka. Enda gången jag gjorde det var när jag ville kolla att knappen funkade.
Men det ska ju inte gå att klicka fler gånger från samma dator? Menar du att om man bor t ex i norge, så kan man klicka på en Sverigeblogg hundra gånger per dag om man vill? Det borde vi säga till Hertiginnan, hon har ju släkt utomlands.
Vill du att jag ska ta bort din kommentar? Jag tänkte att pappa C och de andra kunde få läsa först.
jag har dålig kolla på de där topplistorna. Men det skulle vara kul om ett helt humorkollektiv tog över från Blondinbella, kenza och de andra! Å andra sidan ligger de inte på bloggreg. jag funderar på om jag ska flytta upp Bloggtoppen-knappen så att den syns. Eller vilken topplista tror du är viktigast? Jag menar så att vi får störst genomslagskraft? Jag orkar inte ha alla topplistor. Det är så krångligt att anmäla sig och html-hit och dit. Sen har jag märkt att jag själv inte orkar klicka på alla knapper varje gång. Jag brukar välja ut två, max tre varje gång. Annars hinner man ju inte läsa inläggen, ha ha. Vilken sjuk värld detta är, visst? Men det vore kul att segla upp och "ta över" från modebloggarna. Sen kan vi starta humorkollektiv, köra "Fröken Wallenberg i manegen" (Såg du när jag presenterade mig på bild för alla läsare? Inlägget Fröken wallenberg OX)
och sedan gör vi en film som heter Fyra nyanser av blöjinnehåll där pappa c spelar sig själv. ... och ... nä, nu blir detta snart ett blogginlägg. Måste hejda mig!