lördag 12 april 2008

Se på fa(sa)n

Igår när jag städade stugan så höll jag på att kliva rakt på detta monster.

Han spatserad omkring i trädgården och brydde sig inte så värst mycket om mig tills jag drog fram kameran, då börja han kuta som fan.




Det lustiga i fågelvärlden är att det är herrarna som är sminkade och färggranna.. Innebär det att Christer Lindarv är en fågel??



*xoxo*

BloggRegistret.se

buzliv@hotmail.com

9 kommentarer:

Anonym sa...

Å fy så hemskt.

Dom där bits va?

Buzan sa...

pappa C: inte en aning.. jag är heller inte så pigg på att testa!

Anonym sa...

Har en likadan i min trädgård... Mördarfasanen som bara väntar på att få knäppa moroten efter att denne ätit upp hans fru.. otäcka varelser är dom :-)

Buzan sa...

Jag vet.. tänkte på honom när jag skrev ;)

Anonym sa...

Läste i en finsk tidsskrift att en fasan hade dödat inte mindre än 12 finska höglandsfår. Rena slakten tydligen.

Förbjud fasaner.

Anonym sa...

Jag blev klippt på Axéns häromdagen. Mittemot stod Jean-Pierre Barda och masserade skallen på nån kille. Han var inte ett dugg färggrann. Normala kläder, normala färger, kortklippt hår. Helt sjukt, killen var alltså riktigt söt! Å det är jättekonstigt, för han är väl ändå en fågel? Va?

Anonym sa...

Haha, fan vad kul! Var kom den ifrån licksom? :I

Buzan sa...

CM: det springer en massa såna här, även rådjur, älgar, harar/kaniner och råttor.. ahhaha.. fick en flshback.. Små sjuka råttor, hästar och kaniner.. fär hjälp av en viss doktor krall??va fan kom det ifrån?? Ett barnprogam när jag växte upp???
Hjälp mig nu??

Anonym sa...

Buz: Jag skickar dit Moroten med Expressbud. Inte en råtta i sikte efter det. Bortsett från de han vill förära dig till frukost. elelr nattvickning.