lördag 26 april 2008

Utrensning

Nu händer det grejor...

Nu ska vi slänga saker.. med eller utan medgivande!

På allvar.. hur mycket orkar man dra runt på? Tror att 40% av mitt bohag beståpr av "bra att ha", "när jag gått ner x kilo kommer jag att ha dessa kläder", "å så alla sonens teckningar, serier, skoljobb osv..."

Men om jag går ner xx kilo kommer jag då verkligen vilja ha de där brallorna/skjiortan/what ever som jag hade för 20 år sen.. eller vad det nu är?

Jag tror verkligen inte det!

Så idag tog jag tag i skiten. Jag var brutal.

Har gått igenom av 15% av de saker som står på vinden (som måste rensas för att brandmyndigehten har sagt att det får inte stå saker på vinden...) och slängt 2 stora svarta sopsäckar... Just nu känns det helt ok.. vet inte hur det blir när jag faktiskt kommer på VAD det är jag slängt...

Fan vet ju hur dåligt jag mådde när min externa hårddisk gick sönder och typ 10år försvann..

Men imorgon fortsätter jag att vara brutal.. hoppas på att hinna gå igenom en 15-20% till och slänga lika mycket.. sen blire flytt på onsdag och torsdag.. nån som har barn i typ 10-15 år som vill ha coola killkläder??? Hojta till bara...

Nu ska jag dricka öl och sola

krama om varann

*xoxo*

BloggRegistret.se

buzliv@hotmail.com

7 kommentarer:

Anonym sa...

Att rensa i röra minskar stress och ångest. En bra rensningsregel är att om man tvekar över om man ska spara eller slänga så ska man slänga! Jag har kört den regeln länge, och har hittills aldrig känt ångest över det som hivats!

Anonym sa...

Jag har en låda med fin t-shirts och en låda med mer slitna. En gång om året går jag igenom fullådan och rensar. I dag var den dagen. Tre påsar hamnade bland soporna...

Anonym sa...

Men hallååå eller?? Har du grejjer kvar i strl 150 å uppåt.. typ.. så TILL.. TILL!!! Du får INTE hiva iväg dessa paltor innan jag gått igenom dom! *protestera vilt* Dessutom kanske jag borde komma över imorrn å se vad du pysslar med egentligen. Har precis upptäckt att utbudet på Enköpings inte ALLS verkar vara så tokigt? *ler* Ja du hör ju. Vilken bra timing va.. nu när du flyttar å allt.. *ruska på huvet åt mej själv* Kunde kanske kommit på det liiite tidigare dårå..

Anonym sa...

.."utbudet på Enköpings".. uhh?? Jaa.. Enköpingsvaddå kan man ju undra.. när man ser det så här i efterhand. För var i allsin dar tog den där "köttmarknaden" vägen egentligen?! VET ju bestämt att jag skrev dit den. Säkert! Eller.. så är det dags att gå å lägga sej nu kanske.. *s* Japp. Får bli så. G'natt!

Majsanochmalla sa...

Släng skiten bara...

Jag har under 4 år slängt mer än heälften av allt skit man samlar på sig i 200 kvm... bostad... Jag saknar ingenting! Jag har ff saker som skall väck...

Pok


Mallafenshuibralla

Pangbruden sa...

Du påminner mig om att det är dags att ta tag i stora källarröjet.. En årlig syssla... POK

Anonym sa...

AH! Städlavemang!!! Rensa ut ordentligt!!! Helt underbart å det bästa som finns. Jag har ALDRIG ångrat nåt jag har slängt men däremot destofler gånger behållit saker jag borde kastat för hundra år sen.

Ut med skiten :)