onsdag 27 februari 2008

4 st

...bilder.. lägger jag upp nu.. de andra får komma sen.. Har en massa andra saker på g som tar upp sån tid. Föräldrarna kommer hem till helgen.. trädgården ska vara snygg.. lövhögarna borta.. fakturorna fixade.. hemsidan uppdaterad.. prislistor och nya menyer ska fixas.. ja, det finns som sagt en hel del att göra..

Jag lovar att hinna läsa ikapp.. och kommentera.. Saknar er alla...




*xoxo*

BloggRegistret.se

buzliv@hotmail.com

7 kommentarer:

Anonym sa...

jättefina kort;)
Monica

Anonym sa...

Wow. Vilken söt tjej! Du påminner om Björk. Me like!!!!!!

Anonym sa...

Tack Fru P.. Jag kom inte på vem Buz var lik.. Björk är det ju.. Japp du är en snygging, en Pangbrud! :-) Men du bloggar dåligt numera, miss u! POK

Anonym sa...

Fina bilder. =) Najs touch med blommorna!

Buzan sa...

Åh, tack så mycket! Det var nog den finaste kommentaren man kunde få..... LIK BJÖRK!!! WOW, me!??!
Hehe. hon är ju fan asaläcker juuuuu.....

*puss på er alla*

Majsanochmalla sa...

Snygging där...hur läcker som helst...We like..kram

Anonym sa...

Alltså, allvarligt talat! Hur söt är du egentligen på en skala??? 100 på en skala av 10 troligen! Vilka jättegulliga bilder!

Känner kompisvibbar direkt! (He he, tänk om Fröken W egentligen är en 64-årig sliskig farbror? Oupps, men jag har planer på att outa mig. Hittar inget bra tillfälle bara, för planen är invecklad och den kräver lite tid. men snart)

Jo, jag letade mig till ett gammalt ställe där ingen ser detta. Jag vill bara säga att jag är helt chockat över min bloggreg klättring. Hur fan gick det till? över natten??? Alltså, kan det inte skett ett misstag? För häromdagen sa min läsarstatistik att jag hade haft bara 20 besökare, men på Bloggtoppen stod det att jag haft 110 besökare den dagen. Alltså jag tror att datorer och portaler kan bli lite knäppa ibland. Du ska se att bloggreg upptäcker felt och sedan har jag bara ca 60 röstningar eller så. För igår hade jag 57 st tror jag.
Jag skäms lite över att jag till och med passerat dig bara så där. Jag fattar noll. 30 röstningar över natten. Förut har jag ju bara fått tre om dagen eller så. Om det inte blivit nåt fel så har jag ingen annan förklaring än att jag flyttat in röstknappen i inläggsfälten, och att jag har snälla läsare jag inte vet om därute på nåt sätt. Jag flyttade knappen i torsdags tror jag. Minns ej, för jag tog hjälp av blogg.se-personalen. Är inte så bra på tekniken nämligen. Faktiskt så fick jag idén av dig! jag såg att du hade knapp under inläggen och tänkte att det var bra, för en vän till mig IRL sa att han inte hittade min röstknapp när jag smsade honom och sa att man kunde rösta på mig (när jag just skaffat bloggreg till min sida). Då tänkte jag att "faan, om man inte ser min knapp, hur ska jag då få röster...
En annan förklaring kan vara att hertiginna har nämnt mig i nåt inlägg igen. Jag brukar alltid få en hajp då på ca två dagar och sen lägger det sig igen. Jag blir lika glad varje gång och tror att jag fått nya läsare, men försvinner de igen, ha ha. Suck.
Länkning är bra shit. Jag hoppades att Alex schulman skulle länka till mig när jag gett honom rollen som Sauron i sagan om bloggringen. Men nada. Jag bjöd in honom på hans blogg "att beträda röda mattan", men jag tror inte ens att han läste inlägget. Det vore coolt att få en kommentar av Alex schulman! Å andra sidan sagan-inlägget så himla internt att jag inte tror att nån utom ni med roller fattade något, he he. Men jädrar vad kul jag hade när jag skrev det. Jag satt faktiskt och skrattade högt för mig själv när jag besatte rollerna. Min favorit är Kottebys rollbesättning. Trädvarelse! Mer perfekt kan det väl inte bli??? Men ni små hober var också sjukt bra casting!
ps. Har du också en massa läsare som aldrig kommenterar?
Det är ju alltid samma personer som kommenterar i min blogg, dvs ni som hade roller i bloggringen. Men jag undrar vilka alla andra är, som aldrig ger sig till känna? Det är lite läskigt tycker jag. Eller kul. Jag vet inte ens om någon av mina bekanta läser.
Min bästis läser, men hon har aldrig kommenterat, hon kommer inte på nåt att säga brukar hon skylla på. Ibland fantiserar jag inm att hon är Gunnarsson, han utan blogg, ha ha. Och en killkompis som heter "pingvinen", men han har bara kommenterat två gånger, på över hundra inlägg!
Och så en släkting, närstående två. Men hon lämnar inte ut sin egen blogg än.
Kram Frk W